Header

lubricant

Technikai spray – Évek óta forgalmazzuk a MOTIP által gyártott műszaki aerosolokat, melyek segítségével könnyebbé válnak a szerelési, karbantartási munkák. Legyen a feladat egy berágódott csavar meglazítása, vagy egy túlmelegedő fúrószár hűtése esetleg egy szennyezett alkatrész zsírtalanítása az általunk kínált segédanyagok között mindig talál jó megoldást.

Kenőanyagok – A kenőanyagokkal kapcsolatos igények a csapágyak működéséhez szükséges kenőzsírok biztosításával kezdődtek. A nagy csapágy gyártó cégek mint például az SKF vagy a TIMKEN saját kenőanyag programmal rendelkeznek. Ezek a termékek jelenleg is rendelhetők nálunk, de jellemzően speciális alkalmazásokhoz ajánljuk őket. A leggyakrabban alkalmazott általános felhasználásra készülő kenőzsírok biztosítására kerestünk olyan gyártó cégeket, akiktől szintén kiváló minőségű de kedvezőbb árfekvésű termékeket tudunk beszerezni. Az üzlet fennállása óta ez a paletta kibővült egyéb ipari és közlekedési kenőanyagokkal, mint például különböző olajokkal, pasztákkal és segédanyagokkal. A kenéstechnikához tartozó szerszámok mint zsírzópumpák, hordópumpák, zsírzócsövek, zsírzószemek, zsírzófejek, tölcsérek, kannák, szóróflakonok, olajozókannák szintén a választékunk részét képezik.

Ragasztás – Ipari ragasztó- és tömítőanyagok területén a LOCTITE termékeket tudják nálunk beszerezni. Csavarok, csapágyak és egyéb gépalkatrészek professzionális rögzítéséhez, különböző felületek egymáshoz ragasztásához, sérült, repedt alkatrészek kijavításához, hidraulika alkatrészek tömítéséhez alkalmas megoldásokat ajánlunk.

Építőipari tömítőanyagok – Viszonteladó partnerkén kínáljuk a holland Den Braven cég építőipari tömítő és ragasztóanyagait. A jellemzően 310ml-es kiszerelésű kinyomópisztolyba helyezhető kartusok között minden építőipari feladatra van megfelelő termék. A választék részét képezik különböző kiszerelésű purhabok illetve a munkához szükséges kinyomószerszámok.

Kéztisztítás – Üzletünkben széles palettával kínáljuk a különböző ipari kéztisztító szereket. A hagyományos tégelyes 400 grammos Ultra Derm-től a különböző gyártmányú és kiszerelésű pumpás, kannás, fűrészporos 10 literes vagy fali adagolós kivitelig van miből választani. Szintén keresett termékek a PR88 „ láthatatlan kesztyű” néven ismert lemosható kézvédő, vagy a kéztisztító szerrel átitatott törlőkendő.