Header

EPK bearing

Csapágyforgalmunk jelentős részét az SKF által gyártott termékek teszik ki. A Svenska Kullager Fabriken (SKF) cég 1907-ben alakult Göteborgban, Magyarországon 1917-től van jelen. Napjainkban az SKF több mint száz gyártóegységgel rendelkezik világszerte és 70 országban több mint 15000 kereskedő partneren keresztül juttatja el termékeit a felhasználókhoz. Rendkívül széles termékválasztékához magas minőség és kiváló logisztika tartozik. Az általánosan ismert gördülő és siklócsapágyakon kívül nagypontosságú csapágyak, nagyméretű csapágyak, lineáris termékek, különleges csapágyak ( rozsdamentes csapágyak, áramátfolyás ellen védett csapágyak, szilárd olajjal ellátott csapágyak stb.) illetve a csapágyak állapotának méréséhez szükséges diagnosztikai műszerek és a szerelésükhöz szükséges indukciós melegítő berendezések és szerelőszerszámok szerepelnek a kínálatban.

skf logo

Kúpgőrgős illetve colos méretezésű tűgőrgős csapágyakat elsősorban az amerikai TIMKEN cég kínálatából ajánlunk. A Timken vállalatcsoport a világ legnagyobb kúpgőrgős csapágygyártója. 230 különböző szerkezeti kialakításban több mint 26000 méretnagyságban gyárt kúpgőrgős csapágyakat. A csapágyak gyártásához saját maga állítja elő a kiváló minőségű ötvözött acélt. A Timken 2003-ban megvásárolta a Torrington céget, ezzel a világ harmadik legnagyobb csapágygyártójává vált. Termékválasztéka napjainkra tűgőrgős, hengergőrgős, hordógőrgős és precíziós csapágyakkal bővült.

koyo2

Japán csapágyak KOYO - IKO - NSK - EZO

Csapágykínálatunk fontos részét képezik Japán gyártók termékei. Kíváló ár-érték arány, magas műszaki tartalom, minden alkalmazási területre kiterjedő hatalmas termékválaszték.Lineáris, miniatűr, rozsdamentes, coll méretes valamint nagy pontosságú szerszámgépcsapágyak, autóipari csapágyak.

A vezető csapággyártók termékei mellett egyre nagyobb a kereslet a szintén jó minőségű de kedvezőbb árfekvésű csapágyak iránt. Az ISO 9001 szerint készülő gördülő és siklócsapágyak kielégítik az ipari, gépjárműipari és mezőgazdasági felhasználók igényeit, a termékválaszték pedig rendkívül széles.

SKF katalógus